Általános információk kiállítóknak

A kiállítás dátuma: 2021. augusztus 6. - augusztus 8.

A kiállítás helyszíne: Szentlőrinc, Kiállítás és rendezvénycentrum
(GPS: 46.042992, 17.979246)

A Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2021-ben rendezi meg következő agrárvásárát, a Szentlőrinci Gazdanapokat. Szakvásár lévén évről évre változatlanul tartjuk magunkat a „műfaji keretek” között, azaz elsősorban a legújabb termeléstechnológiáknak, gépeknek, innovatív fejlesztéseknek, állatkiállításnak, kis- és nagytermelőknek, külföldi partnereknek, üzletembereknek és nem utolsó sorban a közönséget vonzó szakmai és szórakoztató programoknak adunk teret.

 

Jelentkezés kiállítónak

Kiállító megrendelését a Szentlőrinci Gazdanapok honlapján keresztül, elektronikus úton tudja leadni. Megrendelés indítása: http://bmvk-gazdanapok.hu/kiallitoknak/e-regisztracio-kiallitoknak

Fejlesztésünkkel nemcsak környezetbarátabbá, de egyúttal könnyebbé és kényelmesebbé vált a megrendelés folyamata. Amennyiben az elektronikus regisztrációs felület működésével kapcsolatban kérdése lenne, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a BMVK Alapítvány pécsi irodájában személyesen, illetve telefonon és e-mailben.

BMVK Alapítvány
Cím: 7621 Pécs, Felsőmalom u. 13.
Telefon: 72/214-050
E-mail: info@bmvk-gazdanapok.hu

 

Kiállítói kedvezmények

A 27. Szentlőrinci Gazdanapokon az alábbi kedvezményeket biztosítjuk a jelentkezésüket 2021.02.15. és 2021.03.19. között beküldő partnereink részére:

  • 20% árkedvezmény,
  • 10 db grátisz vendégbelépő,
  • 1 oldal színes hirdetési felület a kiállítás katalógusában.

 

Reklámfelületek és marketing lehetőségek

Úgy érezzük, fontos kiállítóinknak a reklám, ezért minden alkalmat meg szeretnénk adni Önöknek, hogy közelebb kerülhessenek potenciális vevőikhez. Kiállításunkon több megjelenési felülettel és technikával bővítettük szolgáltatásainkat, melyek közül idén Kiállítóink a következőket vehetik igénybe:

A kiállítás területén reklámhordozó (molinó, reklámtábla) elhelyezése
Saját reklámspot a vásárrádióban
Hirdetés a vásár hivatalos nyomtatott katalógusában marketing_3
Logo és link elhelyezése a Szentlőrinci Gazdanapok honlapján marketing_4

 

Letöltések

Kiállítási árlista (2021) Utolsó módosítás: 2021. január 5.

Kiállítási kedvezmények (2021) Utolsó módosítás: 2021. február 1.

Egyéb dokumentumok

27. Szentlőrinci Gazdanapok logó Utolsó módosítás: 2019. december 11.

 

A pdf dokumentumok megnyitásához, valamint a kiállítói szerződés számítógéppel történő kitöltéséhez Acrobat Reader, vagy egyéb PDF olvasó szükséges.

A doc és xls dokumentumok megnyitásához és szerkesztéséhez Microsoft Office, vagy LibreOffice programcsomagra van szüksége. Amennyiben nem rendelkezik a Microsoft termékével, kérjük töltse le az ingyenesen elérhető LibreOffice irodai szoftvercsomagot!