Általános információk kiállítóknak

A kiállítás dátuma: 2018. augusztus 10. - augusztus 12.

A kiállítás helyszíne: Szentlőrinc, Kiállítás és rendezvénycentrum

A Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2018-ban rendezi jubileumi 25. agrárvásárát, a Szentlőrinci Gazdanapokat. Szakvásár lévén évről évre változatlanul tartjuk magunkat a „műfaji keretek” között, azaz elsősorban a legújabb termeléstechnológiáknak, gépeknek, innovatív fejlesztéseknek, állatkiállításnak, kis- és nagytermelőknek, külföldi partnereknek, üzletembereknek és nem utolsó sorban a közönséget vonzó szakmai és szórakoztató programoknak adunk teret.

Jelentkezés kiállítónak

Kiállító megrendelését 2018-tól kezdődően a Szentlőrinci Gazdanapok honlapján keresztül, elektronikus úton tudja majd leadni.

Megrendelés indítása: http://bmvk-gazdanapok.hu/kiallitoknak/e-regisztracio-kiallitoknak

Fejlesztésünkkel nemcsak környezetbarátabbá, de egyúttal könnyebbé és kényelmesebbé vált a megrendelés folyamata. Amennyiben az elektronikus regisztrációs felület működésével kapcsolatban kérdése lenne, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány pécsi irodájában személyesen, illetve telefonon és e-mailben.

Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány
Cím: 7621 Pécs, Felsőmalom u. 13.
Telefon: 72/214-050
E-mail: info@bmvk-gazdanapok.hu

Kiállítói kedvezmények

A 25. Szentlőrinci Gazdanapokon az alábbi kedvezményeket biztosítjuk a jelentkezésüket 2018.03.01. és 2018.03.31. között beküldő partnereink részére:

  • 12% árkedvezmény,
  • 200.000 Ft nettó értékű kiállítási szolgáltatást megrendelő partnereink részére 25.000 Ft nettó értékű, a kiállításon igényelhető média felületet (katalógus hirdetés, molinó kihelyezés, vagy vásárrádió hirdetés).

Reklámfelületek és marketing lehetőségek

Úgy érezzük, fontos kiállítóinknak a reklám, ezért minden alkalmat meg szeretnénk adni Önöknek, hogy közelebb kerülhessenek potenciális vevőikhez. Kiállításunkon több megjelenési felülettel és technikával bővítettük szolgáltatásainkat, melyek közül idén Kiállítóink a következőket vehetik igénybe:

A kiállítás területén reklámhordozó (molinó, reklámtábla) elhelyezése marketing_1
Saját reklámspot a vásárrádióban marketing_2
Hirdetés a vásár hivatalos nyomtatott katalógusában marketing_3
Logo és link elhelyezése a Szentlőrinci Gazdanapok honlapján marketing_4

 

Letöltések

Kiállítói dokumentumok

Kiállítási Centrum alapterület (2018) Utolsó módosítás: 2018. január 19.

Kiállítási árlista (2018) Utolsó módosítás: 2018. január 23.

Egyéb dokumentumok

25. Szentlőrinci Gazdanapok logó Utolsó módosítás: 2017. december 8.

 

A pdf dokumentumok megnyitásához, valamint a kiállítói szerződés számítógéppel történő kitöltéséhez Acrobat Reader, vagy egyéb PDF olvasó szükséges.

A doc és xls dokumentumok megnyitásához és szerkesztéséhez Microsoft Office, vagy LibreOffice programcsomagra van szüksége. Amennyiben nem rendelkezik a Microsoft termékével, kérjük töltse le az ingyenesen elérhető LibreOffice irodai szoftvercsomagot!