Általános információk kiállítóknak

A pandémia és az annak következtében meghozott védelmi intézkedések, bár az enyhítések nemrég megkezdődtek és bizonyos események megtartását már megengedik, mégsem kedveznek a rendezvénynek. Az időközben megkért állásfoglalások értelmezése, az ezekbe foglaltak biztosításának és megvalósításának kérdőjelei, az ebből fakadó bizonytalanság és mellette az időtényező együtt már olyan helyzetet teremtett számunkra, melyet a kiállítás szakmaiságának és színvonalának érdekében nem szabad felvállalnunk.

A fentiekre való tekintettel Alapítványunk meghozta azt a nehéz és fájó döntést, hogy az idei évben minden eddigi előkészülete ellenére, nem tartja meg a Szentlőrinci Gazdanapokat.

Bízunk megértésükben és abban, hogy a jövő már sokkal stabilabb lesz, kevesebb korlátozással és abból fakadó kockázattal, s hogy 2022-ben már a megszokott módon, vállalható körülmények és feltételek mellett szervezhetjük meg kiállításunkat.

Pohl Marietta
ügyvezető igazgató
BMVK Alapítvány

Reklámfelületek és marketing lehetőségek

Úgy érezzük, fontos kiállítóinknak a reklám, ezért minden alkalmat meg szeretnénk adni Önöknek, hogy közelebb kerülhessenek potenciális vevőikhez. Kiállításunkon több megjelenési felülettel és technikával bővítettük szolgáltatásainkat, melyek közül idén Kiállítóink a következőket vehetik igénybe:

A kiállítás területén reklámhordozó (molinó, reklámtábla) elhelyezése
Saját reklámspot a vásárrádióban
Hirdetés a vásár hivatalos nyomtatott katalógusában marketing_3
Logo és link elhelyezése a Szentlőrinci Gazdanapok honlapján marketing_4

 

Letöltések

Egyéb dokumentumok

27. Szentlőrinci Gazdanapok logó Utolsó módosítás: 2019. december 11.

 

A pdf dokumentumok megnyitásához, valamint a kiállítói szerződés számítógéppel történő kitöltéséhez Acrobat Reader, vagy egyéb PDF olvasó szükséges.

A doc és xls dokumentumok megnyitásához és szerkesztéséhez Microsoft Office, vagy LibreOffice programcsomagra van szüksége. Amennyiben nem rendelkezik a Microsoft termékével, kérjük töltse le az ingyenesen elérhető LibreOffice irodai szoftvercsomagot!