Általános információk kiállítóknak

A nagy mezőgazdasági eseményeknek Szentlőrincen már több évtizedes hagyománya van, így ezt megtartva idén augusztusban ismét lesz a városban agrárprogram, a Szentlőrinci MEZŐGÉPNAPOK, melynek fókuszában a mező- és agrárgazdasági gépek bemutatása áll.

Az idei év megkezdésekor bíztunk abban, hogy minden gördülékenyen újraindul, hogy visszatérünk a régi kerékvágásba és augusztusban újra fogadni tudjuk régi és új partnereinket. Azonban szembesülnünk kellett a valósággal, a változatlanul kedvezőtlen körülményekkel, így arra kényszerülünk, hogy egy kockázatokban még mindig bővelkedő külső környezetben, keressük meg azokat az együttműködő partnereinket, akikkel ebben az átalakult világban együtt a jövő évre egy ismét magas szakmai színvonalú Szentlőrinci Gazdanapokat tudunk majd megszervezni.

A Baranya Megyei Vállalkozói Központ nehéz döntést hozott, de eltökéltek vagyunk a folytatásban és mellette az agrárium szolgálatában, így az érdeklődők az idei évben is találkozhatnak az újdonságokkal. Természetesen nem először találkozhatnak a gépbemutatóval Szentlőrincen, mert ilyesmi már korábban is szerepelt az országos ismertségű, s közel 30 éves múltra visszatekintő Szentlőrinci Gazdanapok programjában. Gondoskodunk arról, hogy az agrárium aktualitásai iránt érdeklődők ez év augusztusában se maradjanak rangos szentlőrinci program nélkül.

Szentlőrinci MEZŐGÉPNAPOK néven olyan kiállítást terveztünk és hirdetünk meg, amely kimondottan a szakmának szól. E téren a városban ismét egy színvonalas agrár seregszemle következik augusztus 10 és 11-én. Ami pedig az ennél jóval nagyobb volumenű, szélesebb közönséghez szóló Szentlőrinci Gazdanapokat illeti, természetesen tudjuk, hogy sokakban maradhat hiányérzet a megszokott, bejáratott esemény idei elmaradása miatt, de biztosíthatunk mindenkit, hogy tervezzük a hagyomány folytatását. Kiemelten foglalkozunk a kérdéssel, keresve azokat a jövőbeni partnerségeket, szervezeteket, melyek konstruktív integrálásával egy új és gazdaságilag fenntarthatóbb modellt leszünk képesek kialakítani.

A kétnapos MEZŐGÉPNAPOK technikák és technológiák színe-javát vonultatja fel a mezőgazdaságban tevékenykedő, a gazdálkodás irányvonalai iránt mélyebben érdeklődő agrárgazdálkodók számára. A program középpontjába a mezőgazdasági gépesítést állítjuk, a fő hangsúlyt a talajművelésben fontos gépek, technológiai sorok bemutatására helyezzük, de ötvözzük a szántóföldi- és az állógép-bemutatókat is. Külön kiemelendő a precíziós megközelítés, hiszen a bemutatott technológiák ilyen termelésre is alkalmasak.

A rendezvény látogatóinak az erő- és munkagépek megtekintése mellett azok behatóbb megismerésére is alkalma nyílik, ugyanis a gyakorlati bemutatók mellett szakmai előadások is várják őket. A gazdák így megtudhatják, hogy melyek a mezőgazdaság legújabb innovációi és alkalmazásuk jó gyakorlatai. Mindemellett lehetőségük lesz konzultációkra és szakmai megbeszélésekre a gépeket bemutató cégekkel, sőt, az eszközöket ki is próbálhatják. A Baranya Megyei Vállalkozói Központ így szeretné elérni, hogy a szentlőrinci rendezvény igazán interaktív, és szakmai körökben valóban hiánypótló legyen.

A MEZŐGÉPNAPOKRA nyár elejétől fogadjuk a szakmai jelentkezőket, az augusztus 10-11-i eseményre pedig szeretettel várunk minden résztvevőt, aki a mezőgazdasági termelés iránt érdeklődik.

A rendezvénnyel kapcsolatban további információk a BMVK-tól kérhetők, ízelítőként pedig a tavalyi bemutatóról szóló anyag szolgál az alábbi linken: http://bmvk.hu/szolgaltatasok/rendezvenyszervezes/szantofoldi-gep-es-technologiai-bemutato

Üdvözlettel:
Pohl Marietta
ügyvezető igazgató

 

Reklámfelületek és marketing lehetőségek

Úgy érezzük, fontos kiállítóinknak a reklám, ezért minden alkalmat meg szeretnénk adni Önöknek, hogy közelebb kerülhessenek potenciális vevőikhez. Kiállításunkon több megjelenési felülettel és technikával bővítettük szolgáltatásainkat, melyek közül idén Kiállítóink a következőket vehetik igénybe:

A kiállítás területén reklámhordozó (molinó, reklámtábla) elhelyezése
Saját reklámspot a vásárrádióban
Hirdetés a vásár hivatalos nyomtatott katalógusában marketing_3
Logo és link elhelyezése a Szentlőrinci Gazdanapok honlapján marketing_4

 

Letöltések

Egyéb dokumentumok

27. Szentlőrinci Gazdanapok logó Utolsó módosítás: 2019. december 11.

 

A pdf dokumentumok megnyitásához, valamint a kiállítói szerződés számítógéppel történő kitöltéséhez Acrobat Reader, vagy egyéb PDF olvasó szükséges.

A doc és xls dokumentumok megnyitásához és szerkesztéséhez Microsoft Office, vagy LibreOffice programcsomagra van szüksége. Amennyiben nem rendelkezik a Microsoft termékével, kérjük töltse le az ingyenesen elérhető LibreOffice irodai szoftvercsomagot!