Céges rendezvények, Kemencés Udvar

2016-tól új szolgáltatással bővítettük palettánkat: mostantól Önnek is lehetősége van zárt körű céges rendezvényekre, csapatépítő tréningekre, vállalati partykra és egyéb összejövetelekre kibérelni valamelyik pavilonunkat, a Kistermelők Házát, vagy a Kemencés Udvart!

Az utóbbi években a hagyományos, a természetes reneszánszát éljük. Így van ez a gasztronómia terén is. Vajon mi lehet ennek az oka? Talán meguntuk a zacskós leveseket, a porokból, a mélyhűtők mélyében dermedő többéves tésztákból és húsokból készült „étel remekeket”? Ugyancsak ráuntunk a mikrókban, pár perc alatt előállított, pergamen szárazra pörgetett „pecsenyékre” és az Óperencián túlról importált „gyomoridegen” eleségekre? Netán a pénztárcánk elégelte meg az e fajta „konyhakultúrát”? Gondolom a nosztalgiához mindegyik hozzájárult. Kétségtelen azonban, hogy ennek a módinak számtalan előnye is van. Gyors, időt nyerünk vele, kényelmes, no meg egy két szóból össze lehet „csapni” valamit a család asztalára, hátránya viszont hogy elmaradnak az igazi ízek, az alkotás öröme, a háziasszony dicsérete és nem utolsó sorban a gyerekek sem fognak ezekre - mint anyám utolérhetetlen főztje - túl jó szájízzel emlékezni.

A nagy átalakulás során ezen a fronton is nagyot változott a világ. Megjelentek a falusi vendéglátóhelyek az igazi házi koszttal, a valódi kelt tészta költeményekkel, a tehéntől, kecskétől származó tejjel, sajttal, a földben termett zöldségekkel, gyümölcsökkel, a házi tyúkkal, szalonnával, kolbásszal, mézzel, lekvárral… Előkerültek a nagymama rég elfelejtett receptjei, a gyönyörű szőttesek, amelyekbe a fonott kosarak mélyén lapuló házikenyereket burkolták. Aztán jött a „kemenceláz”, amibe mi is belekeveredtünk. Megépítettük a Kemencés Udvarunkat, mégpedig abból a megfontolásból, hogy kiállításunk látogatóinak, cégeknek közvetíteni tudjuk a vidék ízeit, hagyományait. Vásárunkon eddig is mindig népszerű és sikeres volt az ételkóstoltatás, a különféle népek gasztronómiai szokásainak bemutatása. Rendszeresen megfordulnak nálunk a királyi szakácsok, volt már szamárpörkölt, de kirukkoltak konyhaművészetükkel a régióban élő szerbek, horvátok, svábok is. A méltán népszerű Kemencés Udvarunk sok-sok eredeti recepttel, kényelmes külső és belső vendégfogadó terekkel áll vendégeink rendelkezésére.

Amit nyújtunk

  • 300 m² alapterületű pavilon vizes blokkal, felszerelt konyhával
  • fedett kemencés udvar
  • a kulináris remekművek elkészítéséhez elengedhetetlen felszerelések
  • a kemence szakszerű kezelésében jártas személyzet
  • igény szerint szakács biztosítása, komplett menük összeállítása és elkészítése
  • esti térvilágítás
  • nyugodt, meghitt, természetközeli környezet

Ajánlat

A Kistermelők Házára, a Kemencés udvarra és rendezvénycsarnokokra, valamint a szabadterületi helyekre vonatkozó ajánlatunkat az alábbi linkre kattintva találja:http://kistermelokhaza.hu/dokumentumok/ajanlo-bmvk-rendezveny-centrum.pdf

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Személyesen az irodánkban, telefonon és e-mailben is szívesen állunk rendelkezésére! Elérhetőségeink megtalálhatóak a kapcsolat menüpont alatt.